FLATSTOCK EL PRIMAVERA SOUND ARRIBA AL PALAU DE LA VIRREINA

Els pòsters que anuncien els concerts, són sovint mostres d’art pop d’alt nivell. Ara, coincidint amb el Festival Primavera Sound podeu veure, a la Virreina Centre de l’Imatge, una mostra que reivindica el cartellisme. “Flatstock, The World of Music Posters” es pot veure fins el 3 de juny.
Flatstock, The World of Music Posters reuneix més de 70 obres seleccionades per Flatstock i The Poster Collective. La mostra és un complement a la fira Flatstock 34 que estarà ubicada dins del recinte Parc del Fòrum del Primavera Sound des del 31 de maig al 2 de juny.
En aquesta colorista mostra hi ha obres de Adam Pobiak, Billy Perkins, Boss Construction, Casey Burns, Clint Wilson, Damientran, Dan Macadam, Diego Mena, Douze, El Sr. Gómez, Error! Design, Fabio Meschini, Gary Houston, Gina Kelly, Grace Helly Graphics, Graham Pilling, Guy Burwell, Joan Guàrdia, John Howard, Justin Santora, Kunny van der Ploeg, Lil Tuffy, Luke Drozd, Michael Cowell, Michael Hacker, Mirjam Dijkema, Mitchum d.a., Munster Studio, Sean Mort, Señor Burns, Serxio Huelin, Shawn Knight, Slowboy, Srta. Swallow, The Decoder Ring i Zissou Tasseff.
Flatstock és un projecte del American Poster Institute, una organització sense ànim de lucre que uneix música i arts gràfiques per mitjà de la promoció de cartells musicals.. Des dels seus inicis a San Francisco fa una dècada, ha anat creixent fins a incloure a les seves files a centenars d’artistes i seguidors. La fira ha passat per destacats festivals internacionals com SXSW o Pitchfork Music Festival Chicago i ara arriba per primer cop a Barcelona de la mà del Primavera Sound. La exposició és gratuïta i es pot visitar de dimarts a diumenge (i festius) de 12 a 20 h.